maandag 14 februari 2011

Solozeilster Laura Dekker op de HISWA in Amsterdam



Laura komt binnenkort even terug naar Nederland. Begin maart opent ze het jeugdpaviljoen van de watersportbeurs Hiswa, die van 1 tot 6 maart in de RAI wordt gehouden.

Ze zal dagelijks korte presentaties geven over haar wereldreis. Ik ben vorig jaar als bezoeker op de Hiswa geweest en nu mag ik er zelf een rol spelen. Het is hartstikke leuk om telkens te merken hoe mensen in mij en mijn reis geïnteresseerd zijn. Daarnaast vind ik het fijn om straks weer heel even in Nederland te zijn. Al zie ik op tegen de kou.
De reis naar Nederland brengt haar recordpoging niet in gevaar. Ik ben niet bezig met een non-stop tocht rond de wereld. Ik wil als jongste ooit rond de wereld varen en alleen ik kom over. Guppy, mijn schip, blijft gewoon op zijn plek.
Laura bevindt zich op dit moment voor een paar weken op Bonaire. Haar opa en oma zijn nu op bezoek en over een week volgen haar vader en zusje.

Na haar bezoek aan de RAI vaart de zeilster naar de San Blas-eilanden, in de buurt van Panama. Ik wil perse begin april door het Panamakanaal varen. Anders moet ik daarna te hard doorvaren om gunstige wind te houden.

http://solozeilster.hyves.nl/forum/5142725/y2xx/LAURA_OP_DE_HISWA_AANWEZIG

Geen opmerkingen:

Een reactie posten